Cleanse First, Love Later - FYN Professional Malaysian Natural and organic skincare for acne.
Cleanse First, Love Later - FYN Professional Malaysian Natural and organic skincare for acne.
Cleanse First, Love Later - FYN Professional Malaysian Natural and organic skincare for acne.
Cleanse First, Love Later - FYN Professional Malaysian Natural and organic skincare for acne.
Cleanse First, Love Later - FYN Professional Malaysian Natural and organic skincare for acne.
Cleanse First, Love Later - FYN Professional Malaysian Natural and organic skincare for acne.
Cleanse First, Love Later - FYN Professional Malaysian Natural and organic skincare for acne.
Cleanse First, Love Later - FYN Professional Malaysian Natural and organic skincare for acne.
Cleanse First, Love Later - FYN Professional Malaysian Natural and organic skincare for acne.
Cleanse First, Love Later - FYN Professional Malaysian Natural and organic skincare for acne.

Cleanse First, Love Later

Regular price RM125.00 MYR

Where is the love when you need some? Perhaps it’s time to hit the breaks and pamper yourself with some good lovin’ cleansing and take care of your skin's natural moisturising factor.

We’ve got the perfect hydrating plant extracts like Panthenol, Bakuchiol and Honeysuckle all working together to purify your skin and comfort your weary soul.

Not only do they shun away acne and dark spots, Cleanse First, Love Later gently caresses and calms your exhausted skin from constant exposure to harmful particles with it's gentle surfactants from amino acids. Dissolve unfriendly invaders and balance your skin’s PH level when you embrace the goodness of Cleanse First, Love Later.

Plus, if you have sensitive skin, you’re in for a treat as Cleanse First, Love Later swears to never provoke unwanted reactions!

 

 

For this, you'll need a big bucket of water.... 

Just kidding.

Okay for reals, first you gotta wet your face.

Then, take one to two pumps.

After that, get it bubbly with some water. Don't expect lots of lather. This isn't a bath bomb.

Massage gently onto your damp skin in circular motions.

Then, you gotta count till sixty. OR you can just set up a 60-second timer.

Finally, rinse it off with lukewarm water and you're done!

*Use this once in the morning and once at night.

PRO TIP: Pair it with Pretty When You Mist for intensely amazing results!

Water “Aqua” (solvent), ***Propanediol (humectant), Glycerin (hydration/skin replenishing), Sorbitol (hydration/skin replenishing), Panthenol ”pro-vitamin B5” (moisturizing) , ***Disodium Cocoyl Glutamate (cleansing), Hydroxypropyl Methylcellulose (thickener), Cocamidopropyl Betaine (cleansing), ***Sodium Cocoyl Glutamate (cleansing), Lonicera Caprifolium “Honeysuckle” Flower Extract (anti-bacterial/antioxidant), ***Lauryl Glucoside (cleansing), *Sorbitan Oleate Decylglucoside Crosspolymer (solubilizer), Phenoxyethanol (preservative), Lonicera Japonica “Honeysuckle” Flower Extract (anti-bacterial/skin soothing), Citric Acid (acidity regulator), Sodium Chloride (thickener), Arginine (amino acid/antioxidant), Triethylene Glycol (humectant), *Pelargonium Graveolens Flower Oil (essential oil), ***Sophora Flavescens Root Extract (anti-acne/antioxidant), ***Psoralea Corylifolia
Fruit Extract (anti-acne/calming), ***Platycarya Strobilacea Extract (anti-fungal/anti-wrinkle),Anthemis Nobilis Flower Oil (essential oil)


96% Ingredients of Natural Origin


* Ecocert Approved/Ecocert Certified
*** COSMOS Approved/COSMOS Certified

FYN Professional Cleanse First, Love Later. A malaysian natural and organic skincare for acne and many other skin concerns.

Customer Reviews

Based on 8 reviews
100%
(8)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
S.J.
Love IT!!!

Dah lama guna pencuci muka fynprofessional, kalau nak compare yang baru dengan yang lama memang banyak beza, dari segi botol yang lebih mudah untuk digunakan, bau yang lebih wangi and menarik dari sebelum ni.. Jenis skin saya ni yang selalu berubah kadang berminyak, kadang kering, ikut cuaca.. Sejak guna fynprofessional, dari tahun lepas tak silap beli yang lama punya, pakai terus LOVE sampai sekarang.. Saya ni tak suka cleanser yang berbuih, sebab selalu orang kata yang buih buih ni ada chemical.. Jadi saya guna fynprofessional and yakin dengan bahan yang digunakan memang bahan semulajadi.. Skin saya pun bila berminyak, jadi terkawal.. Kulit jadi moist je.. So i really Love IT!!!

E
E.y.
WHERE HAVE YOU BEEN IN MY LIFE

This cleanser is LITERALLY a lifesaver! So soft and clears my blackheads in just few days😍❤ Definitely gonna repurchase💕

A
A.m.
da bomb!

now I get it why the price is slightly higher than normal cleanser, cus it’s really calming and so nice to my skin. totally recommended for those with sensitive skin like mine

C
C.
Favourite

I like how it doesn’t produce a lot of foam and non drying to my dry skin. Can feel my skin getting brighter and fresh.

N
N.
SANGAT2 SUKA

Antara pencuci muka paling best untuk kulit Yang very2 dry macam saya. Sebelum ni kulit sangat2 kering smpai mengelupas & Naik biji2. Lepas guna Cuci muka ni kulit muka sangat2 lembut, lembab Dan muka nampak semakin bersih.kulit mengelupas hilang Dan Biji pun semakin hilang. Muka semakin clear!!


FYN Professional Cleanse First, Love Later. A Malaysian natural and organic skincare for acne and many other skin concerns.

Customer Reviews

Based on 8 reviews
100%
(8)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
S.J.
Love IT!!!

Dah lama guna pencuci muka fynprofessional, kalau nak compare yang baru dengan yang lama memang banyak beza, dari segi botol yang lebih mudah untuk digunakan, bau yang lebih wangi and menarik dari sebelum ni.. Jenis skin saya ni yang selalu berubah kadang berminyak, kadang kering, ikut cuaca.. Sejak guna fynprofessional, dari tahun lepas tak silap beli yang lama punya, pakai terus LOVE sampai sekarang.. Saya ni tak suka cleanser yang berbuih, sebab selalu orang kata yang buih buih ni ada chemical.. Jadi saya guna fynprofessional and yakin dengan bahan yang digunakan memang bahan semulajadi.. Skin saya pun bila berminyak, jadi terkawal.. Kulit jadi moist je.. So i really Love IT!!!

E
E.y.
WHERE HAVE YOU BEEN IN MY LIFE

This cleanser is LITERALLY a lifesaver! So soft and clears my blackheads in just few days😍❤ Definitely gonna repurchase💕

A
A.m.
da bomb!

now I get it why the price is slightly higher than normal cleanser, cus it’s really calming and so nice to my skin. totally recommended for those with sensitive skin like mine

C
C.
Favourite

I like how it doesn’t produce a lot of foam and non drying to my dry skin. Can feel my skin getting brighter and fresh.

N
N.
SANGAT2 SUKA

Antara pencuci muka paling best untuk kulit Yang very2 dry macam saya. Sebelum ni kulit sangat2 kering smpai mengelupas & Naik biji2. Lepas guna Cuci muka ni kulit muka sangat2 lembut, lembab Dan muka nampak semakin bersih.kulit mengelupas hilang Dan Biji pun semakin hilang. Muka semakin clear!!